Datum: 05/05/2019                            Betreft: 12° Corsendonkrit voor Oldtimers 

Beste, 
Wij contacteren U als fervent Oldtimerliefhebber en nodigen U uit tot deelname aan de   “12° Corsendonkrit voor Oldtimers” op Zondag 5 mei 2019 te Oud-Turnhout.
De Corsendonkrit is in de eerste plaats een relaxte rondrit voor Oldtimers ouder dan 25 jaar langs rustige wegen doorheen de regio Kempen en Noord-Brabant , waar U de mogelijkheid hebt om te genieten van het uitzicht, te stoppen voor een terrasje of een leuk viewpoint onderweg.  De rit heeft een lengte van +/- 110 km met start te Oud-Turnhout en aankomst te Arendonk.voor diegene die interesse hebben in een minieme vorm van competitie zijn er tijdens de rondrit ook enkele opdrachten uit te voeren of antwoorden te zoeken onderweg.
Wij, Oud-Turnhout Rally Team willen als organisator van de 12° Corsendonkrit de deelnemers ontvangen in het centrum van het dorp vanaf 08.00h waar ze hun oldtimer kunnen showen aan het publiek. De rit heeft een vrije start vanaf 09h30 tot 12.00h.
De deelnemers worden ontvangen met gratis koffie/thee , en voor diegenen welke vooraf inschreven voor het uitgebreid ontbijtbuffet: zij kunnen hieraan aanschuiven vanaf 09.00h.
Op de aankomstlocatie is er voor hen die interesse hebben de mogelijkheid om te genieten van een gezellige barbecue (op voorhand inschrijven) vanaf 17.00h.
Deelnemers welke deelnemen aan de opdrachten moeten zorgen dat hun antwoordblad ten laatste om 17.00h is afgegeven op het secretariaat.

Inschrijving is mogelijk via de website www.corsendonkrit.be vanaf 15 februari 2019.

Kostprijs: roadbook + rallyplaat           12€ per Oldtimer

                  Ontbijtbuffet                        15€ per persoon

                  Barbecue                             18€ per persoon

 

In afwachting verblijven wij met sportieve groeten,

Oud-Turnhout Rally Team
Organisatie Corsendonkrit
Van Gestel Eric            Jozef Sels
otrt@skynet.be             jozef.Sels@skynet.be